Hol és mire használható?

Apró praktikák, felhasználási területek, melyeket ügyfeleink használnak a gyakorlatban:
 

  • Kimenő, papír alapú számlák esetén a saját, másod példányt nem szükséges kinyomtatni hitelesítés után, így megfelelünk az eredeti tárolás feltételének, de papírmentesen!
  • Beérkező elektronikus számlák esetén, melyekre a kiállító fél nem tett hitelesítést, azaz nyomtatásra szánta, a hitelesítést követően megússzuk a nyomtatást és a papíron történő tárolást!
  • Bejövő, papír alapú számláink esetén, a szkennelést és hitelesítést követően megússzuk a papír alapú tárolás veszélyeit és költségeit, de még a visszakeresés is felgyorsul, hisz minden dokumentumot OCR ( optikai karakterfelismerés ) felülettel látunk el. Így akár szabadszavasan is kereshet rendszerünkben, indexálás nélkül.
  • Sok számlát és szerződést fogad be ugyanazon cégtől folyamatosan? Adjon nekik hozzáférést rendszeréhez és töltsék fel Önnek a dokumentumokat eredetiben, de papírmentesen! Így a küldő fél megspórolja a postaköltséget, Ön pedig a postabontás, szelektálás, szkennelés és tárolás költségét egyaránt! Ráadásul mindez másodpercek alatt lezajlik.
  • Sokat jár a könyvelőhöz, hogy elvigye számára a számlákat, szerződésekt? Ráadásul minden évben több doboznyi iratot kap vissza tárolásra? Adjon hozzáférést könyvelőjének a rendszerhez, így ő megkapja napi szinten a szükséges iratokat, eredetiben, de papírmentesen! 
  • Sok és különféle irata keletkezik külső helyszíneken? Akár külföldön? Töltse le mobilapplikációnkat és egy gombnyomással bekerülnek az iratok bárhonnan, bármikor, eredetiben, de papírmentesen! Így nem csak a mozgatást, de a tárolást is letudhatja egy életre!
  • Összekapcsolódnak logikailag iratai? Rendezze őket rendszerünkben, fűzze össze őket és komplett ügyletek iratai kerülhetnek elő másodpercek alatt, eredetiben!
  • Egész Európában kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik? Több országban rendelkezik telephellyel és szeretné egy rendszerben látni eredeti dokumentumait? Használja szolgáltatásunkat több nyelven, a nemzetközi szabványoknak megfelelő hitelesítéssel. Így minden, Európai Unión belül lévő tagvállalatának dokumentumait egyben láthatja, ráadásul eredetiben. Így a cégek közötti postázást is megúszhatja, hisz digitális és eredeti dokumentumait másodpercek alatt továbbíthatja szerte Európába, hiteles tértivevénnyel ellátva!


Vissza a főoldalra Próbálja ki ingyenesen 30 napig